VOOR UW BEDRIJF?

VOOR UW BEDRIJF?

Niets is zo een grote uitdaging dan duurzame transformatie bekomen.

In de meest uiteenlopende topics denkbaar. En als een bedrijf krijg je met zovele zaken te maken, waar vooral mensen de energie sturen.

Bewust en onbewust.  Zichtbaar en onzichtbaar. 

 

Word jij in jouw onderneming, op jouw dienst of in jouw professionele context geconfronteerd met steeds weerkerende patronen of met extreme vertragingen in de processen? Dan kunnen onzichtbare zaken in de diepte aan de basis liggen. 

Wil jij graag eens van gedachten wisselen omtrent: 

  • in company training
  • train-de-trainer masterclasses
  • oefenparcours
  • process teachings
  • begeleiding en facilitatie van rollentrainingen? 
  • ... 

Met als doel om in je training jouw menselijk kapitaal te versterken in wat ze zien en bewust van zijn. 

En in wat onzichtbaar is en onbewust bleef? 

Neem dan VRIJBLIJVEND CONTACT op en dan bespreken we graag wat je kan verwachten. 

 

REVIEW PROJECT CHRISTELIJKE MUTUALITEIT: 

‘Katrien nam onze interne procedures rond zwangerschap en geboorte heel secuur onder de loep. In samenspraak maakten we een verbetervoorstel op dat nadien met alle betrokkenen grondig doorsproken werd. We zijn heel erg fier op het bereikte resultaat. Daarnaast ontwikkelde Katrien ook een uitgebreide infobrochure ‘wanneer het anders loopt tijdens zwangerschap en bevalling’ zodat we onze leden beter kunnen informeren wanneer ze geconfronteerd worden met een pre-, peri- of postnataal verlies. We zijn Katrien heel dankbaar voor haar spontane contactname. Dankzij de inbreng van haar expertise hebben we werk kunnen maken van een traumageïnformeerde dienstverlening waardoor we klantgerichter kunnen werken en al onze leden zich goed ondersteund kunnen voelen.’

Elke Stoffels, medewerker Productontwikkeling en Innovatie bij CM

VOOR UW BEDRIJF?

Dankzij de inbreng van haar expertise hebben we werk kunnen maken van een trauma-geïnformeerde dienstverlening waardoor we klantgerichter kunnen werken en al onze leden zich goed ondersteund kunnen voelen.
Elke Stoffels, medewerker Productontwikkeling en Innovatie bij CM
*