Over Katrien

Over Katrien

Welkom,

Ik ben Katrien Debevere. 

Ik hou van onderzoeken. Van graven en vragen. Van Bevragen. Van "vorsen" zoals ik in een review mocht vinden. Het blijkt dat dit vaak mensen kan helpen om te delen wat ik te weten kon komen.  Niet alleen op mentaal niveau. Ook op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. 

Niet alleen op persoonlijk niveau, zo ook op voorouderlijk en collectief niveau. 

Dit bracht mij bij systemisch werk en opstellingen, waar ik vanuit een fundamentele kennis van de systemische principes intuïtief aan de slag ga met de fenomenologische benadering.

Met wat ik te weten kom, kan ik bijdragen in andermans zoektocht als coach, dan weer als consultant en dan weer eens als trainer of spreker. En soms vloeit het er ook uit in een tekst waardoor ik intussen ook auteur van een boek en een blogsite geworden ben.

Wie mijn professionele achtergrond wat meer wil uitpluizen, verwijs ik graag door naar LinkedIn.

Ook heb ik zo mijn eigen kleine dingetjes die mij "mij" maken.  Eens kijken wat ik hier zo op het internet kan delen... 

Ik ben een sterrenmama van Mila* en van haar grote kleine zusje, Amelia.  Met ons gezinnetje wonen we in het prachtige Lierde samen met onze diertjes. Ik ga het liefst op vakantie naar een eiland. Ik heb bijna elke watersport uitgeprobeerd en hou van alles in het water. Af en toe koop ik een boeketje bloemen voor mezelf. Ooit heb ik mee televisieprogramma's gemaakt. Ik heb meer dan 500 boeken en kan ze niet weg doen. Mijn favoriete huisdier is een kat en van honden heb ik al heel mijn leven een beetje schrik. Ik hou van de poëzie van Rumi en van de kunst van Dali.

Wees welkom!

Over Katrien

Katrien biedt mooie inzichten en interessante invalshoeken en doet dit bovendien op een zeer integere, warme manier. Ze zet zich als coach niet boven jou, maar loopt naast jou, wat ze moeiteloos combineert met een sterke coaching en scherpe intuïtie, zodat je echt naar de diepte kan.
L.L
*