Over Katrien

Over Katrien

Ik houd van haar systemische invalshoek en hoe ze meteen, spot on, mijn blinde vlekken kan benoemen - G.F.

Katrien is een meervoeler. Staat vaak op kruispunten van spannende onderwerpen, maar gaat de uitdaging niet uit de weg. Wil je buiten de standaarden aan het werk, persoonlijk of professioneel, dan zeker eens met Katrien van gedachten wisselen. - H.W.

Ik voelde me meteen op mijn gemak en in haar coachwerk is ze zoals een toorts die het licht brengt waar nodig.  - H.G.

 

Welkom,

Ik ben Katrien Debevere.  Ik ben Systeemcoach, Consultant en Trainer in mijn onderneming Systems of the Soul.

Wie mijn professionele achtergrond wat meer wil uitpluizen, verwijs ik graag door naar LinkedIn.

In 2018 mocht ik zelf een heel specifiek soort uitdaging ervaren: ik werd mama van een Sterrenkindje.  Mila* is haar naam.  Sindsdien deel ik mijn eigen zoektochten, systemische vragen, onderzoeken en worstelingen in mijn blog. Intussen ben ik ook mama van haar kleine grote zus, Amelia.  Met ons gezinnetje wonen we in het prachtige Lierde samen met onze 3 katjes en 3 geitjes.

Steeds meer breng ik de inzichten en werkmethoden uit systemisch coaching in verbinding met het thema van pré-, peri- en postnataal verlies. Het is waardevol, voel ik. En zo werd de Master Class "Het Verloren Kind" in het leven geroepen. Het is mijn wens om deze opleiding meermaals per jaar te kunnen geven en nog aan te vullen met systemische opleidingen omtrent zwangerschap, vruchtbaarheid, moederschapswens en begeleiding van sterren-broertjes- en zusjes.

Natuurlijk bén ik niet alleen wat ik doe of wat mij overkomen is. Ik heb zo mijn eigen kleine dingetjes die mij "mij" maken.  Eens kijken wat ik hier zo op het internet kan delen...

Ik ga het liefst in de zomer op vakantie naar een eiland. Ik heb bijna elke watersport uitgeprobeerd en hou van alles in het water. Af en toe koop ik een boeketje bloemen voor mezelf. Ooit heb ik meegewerkt aan het televisieprogramma Fata Morgana. Ik heb meer dan 500 boeken en kan ze niet weg doen. Ik schrijf heel erg graag en mijn droom is om op een dag een boek te publiceren. Mijn favoriete huisdier is een kat en van honden heb ik al heel mijn leven een beetje schrik. Ik hou van de poëzie van Rumi en van Herman De Coninck.  In de schilderijen van Dali vind ik mijn beide passies terug: de liefde voor de kunsten én de ondoorgrondelijkheid van de menselijke psyche. Ik hou dus zeker van creativiteit te brengen in de meest serieuze zaken. 

Wees welkom!

Over Katrien