Voor wie

Voor wie

Systems of the Soul biedt systemische inzichten die waardevol zijn voor zowel jouw professionels als jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. 

Hier ben je welkom voor Coaching, Consultancy & Training, als particulier, als ondernemer of als bedrijf. 

Dankzij de samenwerking met Coaching Life kan je gebruik maken van Loopbaancheques voor loopbaanbegeleiding en van de KMO Portefeuille en Werkbaarheidscheque voor coaching, consultancy en training.  Indien je bijkomende vragen hebt, neem dan zeker even contact op. 

 

"Het Verloren Kind in je Systeem" - Systemische coaching, consultancy & training in de materie van pre- peri- en postnataal verlies

Systems of the Soul biedt ook specifieke coaching, consultancy en training voor wie te maken krijgt met "Het Verloren Kind in je Systeem" (het verlies van het kind in pre-, peri- en kort postnatale fase van de zwangerschap).  De vele realiteiten rondom leven en dood in de baarmoeder heeft potentieel nog zoveel te onderzoeken, analyseren en te begrijpen en is het zeker waard om te streven naar een steeds beter en trauma-geïnformeerde (zorg)omgeving. Hierbij ligt de focus op:   

(1) Ouders van "het Verloren Kind":

Ben jij mama of papa van een ster? Heb jij je kindje verloren in de pré-, peri- of kort postnatale periode? Erken en herken jij de vele realiteiten omtrent zwangerschapsverlies? Hebben jullie als koppel zelfs te dealen met wat men noemt "serieel zwangerschapsverlies"? Voel je dat je op zich wel al door het specifieke rouwproces bent gegaan maar blijft het "wringen" bij sommige vragen en opmerkingen in je omgeving of komende van je levende kids? 

In deze gevallen is Systems of the Soul een waardevolle partner voor persoonlijke coaching. 

(2) Diensten of sectoren die "kruisen" met de realiteiten van ouders van het verloren kind :

Werk jij in een dienst of in een sector die mogelijks soms, vaak of altijd te maken heeft met de realiteit van "het Verloren Kind"? Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan jobs en functies als medische professional, verpleegsters, vroedvrouwen, doula's, begrafenisondernemers, ambtenaren bij de dienst bevolking, zorgverzekeraars, enzovoort. 

Heb je al gemerkt dat er amper een bestaande woordenschat is wat de eventuele communcatie zo moeilijk maakt? Ben je op zoek naar een verdieping en kwalteitsverbering in de communicatie en bestaande procedures hierin? Heb je het gevoel dat jouw dienst of sector "botst" met de pijnen van deze ouders? Voel je je opgelaten wanneer je denkt aan deze telefoontjes/gesprekken? Ben je op zoek naar hoe het anders kan? Ben je op zoek naar inzichten en oplossingen die beter kunnen werken? 

Is dit het geval? Dan is Systems of the Soul een waardevolle partner voor consultancy en training in-company.

(3) Ouders die (opnieuw) een ouderschapswens hebben na zwangerschapsverlies:

Het beleven van een nieuwe zwangerschap en zeker een bevalling na een pre-, peri of postnataal verlies is een enorme uitdaging. En kan vragen om systematische en systemische ondersteuning.  Als jij je kan vinden in het belang van het in verbinding blijven met alle complexiteiten hierin en je wenst dit niet op je eentje te doen? 

Dan is Systems of the Soul een zeer geschikte partner voor jouw coaching en consultancy.

(4) Mama's en papa's van broers en zussen van het Verloren Kind:

Soms, wanneer er op een gegeven moment in je leven, nog niet voldoende ruimte en draagkracht kon zijn om een pre-, peri- of postnataal verlies te verwerken, kan je soms pas in gedrag en andere symptomen in je gezin iets merken "wat gewoon niet juist voelt".  Wens je hier even naar te kijken? 

Dan is Systems of the Soul een waardevolle partner voor persoonlijke coaching en training voor jou en je partner. 

Voor wie