Dieper Delven

Dieper Delven

Wanneer we ons niet zo goed voelen.
Wanneer het even niet meer gaat.
Wanneer we in ons lichaam voelen: genoeg.

Daar is de plek waar uitreiken moed vraagt en waar je bij Systems of the Soul en bij Katrien welkom bent om samen te dieper te gaan delven en ontginnen.

Vertrekkend vanuit jouw vraag, jouw gevoel en jouw lichaam gaan we aan de slag met coaching, creatieve therapie, opstellingen en systemisch werk om te ontginnen wat ondergesneeuwd bleek.

De methodieken en de stijl van Katrien leent zich vooral voor transgenerationele thema's.  Dit zijn thema's die gaan om kwetsuren die jij nu in jouw leven meemaakt, maar bij een kleine bevraging ook blijkt te spelen bij een van je ouders en/of grootouders.

Voorbeelden kunnen zijn:

  • Het thema van "het verloren kind" (kinderen verloren tijdens de zwangerschap of kraambed): pré-, peri- en postnataal trauma & verlies, postnatale depressie, obstetrisch geweld, moeilijk verbinding/hechting met je kind, etc.
  • Het thema "mannelijke en vrouwelijke energie" in relaties
  • Het thema "verraad" en de talloze ervaringen die dit gevoel opwekken
  • Het thema "grenzen" en ze al dan niet kunnen stellen, bewaken, respecteren
  • ...

Stap per stap.

Door te vertragen.

Steeds dieper delvend, op zoek naar de wortels. 

Vraag hier jouw kennismaking aan!

 

Dieper Delven

Katrien is een meervoeler. Ze verstaat de kunst van vorsen (diepgaand onderzoeken) en is daarbij zeer reflectief en bewust van haar grenzen. Wil je buiten de standaarden aan het werk, persoonlijk of professioneel, dan zeker eens met Katrien van gedachten wisselen. 

H.W.
*